ColorSoft - Atelierul tău de creaţie digitală

 

 
Site-ul www.ColorSoft.ro este proprietatea SC COLORSOFT SYSTEM SRL.

Acest document stabileste termenii si conditiile în care puteti utiliza site-ul www.ColorSoft.ro, numit generic în continuare ColorSoft.

Accesul si utilizarea site-ului www.ColorSoft.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii asupra ColorSoft. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisa.
ColorSoft nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

ColorSoft ofera acces liber la site-ul www.ColorSoft.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de ColorSoft sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu ColorSoft sau partenerii sai.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea ColorSoft sau a partenerilor sai.
Este interzis altor site-uri crearea de legaturi, fara un acord prealabil scris. În situatiile în care acest lucru se întâmpla fara acordul scris explicit al ColorSoft, ColorSoft nu îsi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe aceste site-uri de catre alte persoane decât cele autorizate de ColorSoft si îsi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea, conform legislatiei în vigoare, a oricarei actiuni de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.
ColorSoft sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. ColorSoft nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil în nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. ColorSoft nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau în legatura cu folosirea sau încrederea în informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de ColorSoft prin intermediul site-ului într-un mod care violeaza legislatia româneasca sau internationala în materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
ColorSoft îsi rezerva dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei în vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita ColorSoft sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
Orice eventual litigiu în legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:
 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
 • încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau încercarea de a actiona in acest scop;
 • încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua ColorSoft sau a retelei ColorSoft sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua ColorSoft care nu sunt publice, fara autorizatie;
 • încercarea de a interveni în functionarea serverelor de hosting sau în reteaua ColorSoft prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS".
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming") sau pentru orice alt scop în afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. ColorSoft va investiga faptele care implica asemenea încalcari, cooperând cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

ColorSoft îsi rezerva dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, partial sau în totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
ColorSoft nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
ColorSoft poate schimba în orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile în momentul în care au fost facute publice prin înscriere în acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptând sa utilizati acest site, declarati în mod expres si implicit ca întelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.
- ColorSoft se absolva în mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
- ColorSoft nu ofera nici o garantie ca:
 • informatiile vor îndeplini toate cerintele dumneavoastra,
 • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
 • orice eroare de program va fi corectata.
Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul ColorSoft sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

ColorSoft nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca ColorSoft a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultând din:
 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site-ul ColorSoft;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de ColorSoft, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa webmaster@ColorSoft.ro.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. ColorSoft isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. ColorSoft nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului ColorSoft pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date ColorSoft si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre ColorSoft si de partenerii sai agreati.
Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.ColorSoft.ro, conditionate de logare.
Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, ColorSoft nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.
La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la webmaster@ColorSoft.ro, ColorSoft se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
ColorSoft se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
ColorSoft nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.
ColorSoft nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile ColorSoft.

Politica site-ului www.ColorSoft.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate.
Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, ColorSoft isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea ColorSoft, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre ColorSoft, fara fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.

www.ColorSoft.ro foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site-ul www.ColorSoft.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul ColorSoft si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

Termenii si conditiile de utilizare mentionate mai sus se aplica si pentru buletinul de stiri transmis periodic via email.
ColorSoft isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.