ColorSoft - Atelierul tău de creaţie digitală

 

 
  • Site pentru start-up se adresează firmelor aflate la început de drum, care vor să aibă un site de prezentare bun şi complet, pentru că înţeleg importanţa Internetului în dezvoltarea afacerii. Altfel spus, “Nu eşti pe net, nu exişti!” (solicită ofertă)
  • Up-grade your business a fost creat pentru companiile care au acumulat nişte ani de experienţă şi pentru care imaginea şi reprezentarea au devenit din ce în ce mai importante. (solicită ofertă)
  • Primul meu magazin virtual este destinat celor care au hotărât să îşi deschidă un magazin virual, să valorifice o idee de afacere, să exploreze piaţa şi să atragă clienţii. (solicită ofertă)
  • Fac comerţ, am e-commerce este un magazin virtual complex, care vizează mai mult decât comerţul on-line cu produse. Soluţiile de administrare a sistemului oferă posibilitatea de a fideliza clienţii printr-o gamă largă de campanii de marketing on-line, rapoarte, monitorizări şi printr-un management complex al datelor şi clientilor, toate complet securizate. (solicită ofertă)